Vormgeving

Vormgeving door Braamhaar Ankoné.

Een tuin moet zijn ontworpen voor uw voorkeuren en idealen. Het moet een afspiegeling zijn van uw lifestyle, uw situatie en uw persoonlijke signatuur dragen. Vormgeving van een tuin is daarom belangrijk. Het is de basis voor een tuin die aan uw eisen voldoet. Daarom kiest u voor een deskundige adviseur. Ons ontwerp- en adviesbureau beschikt daarom over meerdere ervaren specialisten die uw wensen inventariseren en vorm geven in een creatief, verrassend en prachtig ontwerp. Passend bij uw verwachtingen!

Breng uw tuin tot leven.

Tuinen van Braamhaar Ankoné onderscheiden zich onder meer door de unieke vormgeving. Maar vooraf wilt u dat zelf ervaren en zien hoe uw tuin eruit zien? Met behulp van 3D beelden creëren we een realistische visualisatie van uw tuin. Zodat u uw tuin al beleeft voordat de eerste schep de grond in gaat. En…er nog alle mogelijkheid is om het ontwerp aan te passen!

Beleef de natuur bij u thuis.

Uitgekeken op uw huidige tuin? Of wilt u nieuwe, moderne elementen toevoegen? Braamhaar Ankoné adviseert en realiseert bij een herinrichting van uw tuin. Een tuin die ontspanning en rust biedt, waarin u de natuur beleeft en met familie en vrienden uw eigen sfeer kunt creëren. Heeft u daarover vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ons Werk

Onze projecten