tuinaanleg

Tuinaanleg door Braamhaar Ankoné.

Uw tuin is uw privé domein. Een leefomgeving voor u en uw gezin, familie en vrienden. Een uiting van uw persoonlijke smaak en lifestyle. Daarom is het belangrijk dat u een hoveniersbedrijf selecteert dat uw visie en wensen vertaalt in een perfect aangelegde tuin. Braamhaar Ankoné creatieve hoveniers biedt u daarbij de zekerheid dat uw tuin bij u past. Deskundigheid, creativiteit en een optimale indeling. Met ruimte voor alle activiteiten, voor het heerlijke buitenleven.

Een tuin die bij u past.

Het begint allemaal bij een ontwerp. Waarbij we rekening houden met de voorkeuren die u heeft. Trends, kunst, waterelementen, duurzaamheid. In goed overleg komen wij tot een design dat helemaal aansluit op uw verwachtingen. Zonder teleurstelling. Ook dat garandeert Braamhaar Ankoné creatieve hoveniers.

Uw kwaliteitsgarantie.

Ons kwaliteitskeurmerk Groenkeur is uw waarborg voor vakmanschap, duidelijkheid en betrouwbaarheid wanneer wij uw tuin realiseren. Wij zorgen ervoor dat onze kwaliteiten en ervaring samenvloeien met uw wensen en ideeën. En door een goede onderlinge afstemming en communicatie met u is zelfs de aanleg van uw tuin al een feest!

Ons Werk

Onze projecten